Skip to main content

Hereford High School

Main Menu Toggle
Bell Schedules » Schedule C -Long Lunch Schedule

Schedule C -Long Lunch Schedule

Schedule C -Long Lunch Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period Tutorials 7:50 AM 8:20 AM 30 min
2nd Period 8:25 AM 9:05 AM 40 min
3rd Period 9:10 AM 9:50 AM 40 min
4th Period 9:55 AM 10:35 AM 40 min
5th Period 10:40 AM 11:40 AM 60 min
Lunch 11:40 AM 12:40 PM 60 min
6th Period 12:45 PM 1:30 PM 45 min
7th Period 1:35 PM 2:20 PM 45 min
8th Period 2:25 PM 3:10 PM 45 min
9th Period 3:15 PM 4:00 PM 45 min