Skip to main content

Hereford High School

Main Menu Toggle
Bell Schedules » Schedule F - Assembly Schedule

Schedule F - Assembly Schedule

Schedule F - Assembly Schedule Assemblies are scheduled in two groups to accommodate ALL Students. They are held in the Auditorium.
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period Tutorials 7:50 AM 8:15 AM 25 min
2nd Period 8:21 AM 8:51 AM 30 min
3rd Period 8:57 AM 11:27 AM 150 min
1st Floor to Auditorium 8:57 AM 9:07 AM 10 min
1st Assembly 9:07 AM 10:07 AM 60 min
1st Floor Return to Class 10:07 AM 10:17 AM 10 min
2nd Floor & CTE to Auditorium 10:17 AM 10:27 AM 10 min
2nd Assembly 10:27 AM 11:27 AM 60 min
2nd Floor & CTE Return to Class 11:27 AM 12:13 PM 46 min
4th Period 11:43 AM 12:00 PM 17 min
Lunch (All Students) 12:13 PM 12:53 PM 40 min
5th Period* (Announcements 1:38 to 1:48) 12:58 PM 1:48 PM 50 min
6th Period 1:54 PM 2:24 PM 30 min
7th Period 2:30 PM 2:59 PM 29 min
8th Period 3:06 PM 3:35 PM 29 min
9th Period 3:41 PM 4:08 PM 27 min