Skip to main content

Hereford High School

Main Menu Toggle
Bell Schedules » Schedule D - End of Day Pep Rally

Schedule D - End of Day Pep Rally

Schedule D - End of Day Pep Rally
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period Tutorials 7:50 AM 8:20 AM 30 min
2nd Period 8:26 AM 9:06 AM 40 min
3rd Period 9:12 AM 9:47 AM 35 min
4th Period 9:53 AM 10:33 AM 40 min
5th Period (Announcements 11:29 to 11:39) 10:39 AM 11:39 AM 60 min
Lunch 11:39 AM 12:24 PM 45 min
6th Period 12:30 PM 1:10 PM 40 min
7th Period 1:16 PM 1:56 PM 40 min
8th Period 2:02 PM 2:42 PM 40 min
9th Period 2:48 PM 3:28 PM 40 min
Pep Rally 3:34 PM 4:08 PM 34 min